Ifall du startar om din iOS-enhet medan du är ansluten till ExpressVPN kan du få ett meddelande som lyder ”VPN-anslutning – Ange dina autentiseringsuppgifter”.

vpn-anslutning ange autentiseringsuppgifter

Det här felet beror på en iOS-bugg och har inte med ExpressVPN:s app att göra. För att åtgärda problemet:

1. Ange inget lösenord när du uppmanas göra det
  2. Tryck på Avbryt
  3. Ifall ”VPN-anslutning – Ange dina autentiseringsuppgifter” dyker upp igen, växla snabbt till flygplansläge under Inställningar
  4. Starta ExpressVPN:s app och tryck på Alternativ.
  5. Välj Inställningar > Protokoll
  6. Välj Lightway – UDP eller Lightway – TCP
  7. Gå till Inställningar och stäng AV flygplansläget
  8.  Starta och använd ExpressVPN:s app som vanligt