Du kan importera dina inloggningar från Chrome till ExpressVPN Keys på din dator eller Android-enhet. Det kommer snart vara möjligt att importera inloggningar från Chrome till ExpressVPN på iOS.

Gå direkt till…

Importera inloggningar från Chrome på dator
Importera inloggningar från Chrome på Android
Importera inloggningar från Chrome på iOS

Importera inloggningar från Chrome på dator

1. Importera inloggningar till ExpressVPN Keys

1. I Chrome installerar du ExpressVPN Keys webbläsartillägg för Chrome.
  2. Klicka på ExpressVPN Keys webbläsartillägg.
  3. Ange ditt primära lösenord (om du inte redan har gjort det).
  4. Klicka på fliken Alternativ > Inställningar.
  5. Klicka på Importera från befintliga tjänster.
  6. Välj Chrome.
  7. Följ anvisningarna på skärmen.
  8. Klicka på Välj fil.
  9. Välj den CSV-fil som du exporterade tidigare.
  10. Kontrollera att alla dina inloggningar har importerats som de ska.

2. Radera dina inloggningar från Chrome

Chrome kommer fortsätta be dig fylla i dina inloggningar på webbplatser och tjänster och därmed störa ExpressVPN Keys. För att förhindra detta behöver du radera dina inloggningar från Chrome.

Viktigt: När du har raderat dina inloggningar från Chrome kan du inte återställa dem. Se till att du har importerat alla dina inloggningar från Chrome till ExpressVPN Keys innan du raderar dem.

Följ stegen nedan för att radera alla inloggningar samtidigt:

1. I Chrome klickar du på Vertikal ellips..
  2. Klicka på Fler verktyg > Ta bort webbinformation…
  3. I fliken Avancerat väljer du Sedan kontot skapades under Tidsintervall.
  4. Välj Lösenord och andra inloggningsuppgifter och avmarkera alla andra alternativ.
  5. Klicka på Rensa data.

För att radera inloggningar en och en följer du de här stegen:

1. I Chrome skriver du chrome://settings/passwords i sökfältet.
  2. Under Sparade lösenord klickar du på Vertikal ellips.bredvid varje inloggning.
  3. Klicka på Ta bort.
  4. Upprepa samma steg för alla inloggningar.

För att förhindra att Chrome fyller i namn, e-post och adresser följer du de här stegen:

1. I Chrome skriver du chrome://settings/addresses i sökfältet.
  2. Inaktivera alternativet Spara och fyll i adresser.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Importera inloggningar från Chrome på Android

1. Importera dina inloggningar till ExpressVPN Keys

1. I ExpressVPN:s app för Android trycker du på Alternativ > Inställningar > Data.
  2. Tryck på Importera från befintliga tjänster.
  3. Tryck på Chrome.
  4. Följ anvisningarna på skärmen.
  5. Tryck på Importera CSV.
  6. Välj den CSV-fil du exporterade tidigare.
  7. Kontrollera att alla dina inloggningar importerats som de ska.

2. Radera dina inloggningar från Chrome

Chrome kommer fortsätta be dig fylla i inloggningar på hemsidor och tjänster och därmed störa ExpressVPN Keys. För att förhindra detta behöver du radera dina inloggningar från Chrome.

Viktigt: Efter att du raderat dina inloggningar från Chrome kan du inte återställa dem. Se till att importera alla dina inloggningar från Chrome till ExpressVPN Keys innan du raderar dem.

Följ de här stegen för att radera alla dina inloggningar på samma gång:

1. I Chrome-appen trycker du på Vertical ellipsis..
  2. Tryck på Inställningar > Integritet och säkerhet.
  3. Tryck på Rensa webbinformation.
  4. Tryck på Avancerat > Sedan kontot skapades.
  5. Välj bara Sparade lösenord.
  6. Tryck på Rensa data.

För att radera inloggningar en och en följer du de här stegen:

1. I Chrome-appen trycker du på Vertical ellipsis..
  2. Tryck på Inställningar > Lösenordshanterare.
  3. Tryck på inloggningen.
  4. Autentisera din identitet.
  5. Tryck på Ta bort > Ta bort.

För att förhindra att Chrome ber dig spara inloggningar i Google Lösenordshantering eller fylla i namn, e-post eller adresser följer du stegen nedan:

1. I Chrome-appen trycker du på Vertical ellipsis..
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på Adresser och annat och inaktivera sedan alternativet Spara och fyll i adresser.
  4. Gå tillbaka till Inställningar.
  5. Tryck på Lösenordshantering > Settings icon..
  6. Inaktivera alternativet Erbjud att spara lösenord.