Get started with ExpressVPN.
Vad kan ett VPN göra?
Visa mig
Learn about five ways to use ExpressVPN.
5 sätt att använda ditt VPN på
Se dem nu

Ifall du inte kan ladda ner ExpressVPN:s app för Android från Google Play eller motsvarande appbutik kan du ladda ner dess APK-fil från ExpressVPN:s hemsida. APK, som står för Android Package Kit, är det filformat Android använder för att distribuera eller installera appar. Du kan använda det för att installera appar på dina enheter manuellt utan Google Play eller annan appbutik.

Viktigt: ExpressVPN:s hemsida är den enda tillförlitliga källan när du laddar ner APK för ExpressVPN:s Android-app. Vi avråder starkt från att ladda ner det från tredjepartsleverantörer, eftersom det kan sprida virus och annan skadlig programvara på din enhet.
Viktigt: ExpressVPN:s app för Android kräver Android 5.0 eller högre för att fungera.

Gå direkt till…

1. Aktivera APK-installationer på din Android-enhet
2. Ladda ner APK-filen för ExpressVPN:s Android-app

1. Aktivera APK-installationer på din Android-enhet

Som standard inaktiverar Android APK-installationer av säkerhetsskäl. För att ladda ner APK-filen till ExpressVPN:s Android-app kommer du behöva aktivera möjligheten att ladda ner den. Följ de instruktioner som gäller för just din tillverkare och version nedan.

Android 8 eller senare

Samsung-enheter

1. Tryck på Inställningar > Appar på din enhet.
  2. Tryck på Vertical ellipsis. högst upp till höger.
  3. Tryck på Särskild åtkomst > Installera okända appar.
  4. Tryck på den webbläsare du vill använda för att ladda ner APK:n, till exempel Chrome.
  5. Aktivera alternativet Tillåt från den här källan ifall du uppmanas till det.

Alla enheter utom Samsung

1. Gå till Inställningar på din enhet.
  2. Tryck på Appar och aviseringar > Avancerat.
  3. Tryck på Särskild appåtkomst.
  4. Tryck på Installera okända appar.
  5. Tryck på den webbläsare du vill använda för att ladda ner APK:n, till exempel Chrome.
  6. Aktivera alternativet Tillåt från den här källan ifall du uppmanas till det.

Android 7 eller tidigare

1. Tryck på Inställningar.
  2. Tryck på Säkerhet.
  3. Under Enhetsadministration aktiverar du alternativet Okända källor.